PRESENTACIÓ

Jaume Busoms

Jaume Busoms
jaume@raqueta.net

RAQUETA. NET va apareixer a l’any 2007 fruit de l’entusiasme de dos amics: Emili Bosch i Jaume Busoms. Els primers anys va ser una web molt activa que intercanviava informació amb molts altres col·leccionistes d’arreu del mon. Després va venir un temps en que les diverses ocupacions, profesionals i familiars, tant de l’Emili com meves, van fer que la web entrés en un periode d’hivernació.

 Va passar una década i la web, amb els constants canvis en els sistemes operatius, va esdevenir totalment inoperant. A l’any 2021  vaig creure que era un bon moment per reactivarla, encara que fos  necessari fer-la totalment nova i amb un nou plantejament.

Hi havíen les condicions idònees.  S’havía creat  nombrós grup de coleccionistes de raquetes, que de manera molt activa intercanviavem informació a través de un xat.  I un fotògraf, a la vegada que dissenyador gràfic,  Joan Rosell, amb qui en els darrers anys he col·laborat en diversos projectes professionals i culturals ( webs, edició de llibres, exposicions) assumía tirar endevant el projecte.

RAQUETA.NET té la voluntat de ser una web participativa, oberta a que altres col·leccionistes mostrin el mes significatiu de les seves col·leccions. Oberta a rebre consells i aportacions. Oberta a difondre el patrimoni cultural que compartim: les raquetes antigues.

Jaume Busoms

COL·LECCIÓ
JAUME BUSOMS

jaume@busoms.org
jaume@raqueta.net

nintchdbpict000001050174

COL·LECCIÓ
TENNISTES i RAQUETES

per JAUME BUSOMS
i COL·LABORACIONS

Emili Bosch

COL·LECCIÓ
EMILI BOSCH

ebosdmol@gmail.com

JUAN BORNAECHEA

COL·LECCIÓ
JUAN BORNAECHEA

racketevolution@gmail.com

foto-portada

COL·LECCIÓ
IGOR DEL BUSTO

igordelbusto@gmail.com

png-transparent-computer-icons-user-profile-others-miscellaneous-face-monochrome

COL·LECCIÓ 4


català


england


español